Maatwerk bij aankoop van kavel op De Zegge VII voor JRV Products

Van bouten en moeren, tot gereedschap voor boren, zagen, schuren en slijpen: JRV Products uit Heino is dé handelsonderneming in bevestigingsmateriaal. Deze technische onderneming startte in 2008 vanuit een container in Heino en is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 5 medewerkers. Omdat het bedrijf uit haar jasje groeit, gaat JRV Products een nieuw pand bouwen op een kavel van ruim 1400 m2 op De Zegge VII.

Alfons Boerdijk, eigenaar van JRV Products, vertelt: “Ons bedrijf staat in het buitengebied van Heino, in een vrij grote schuur. Het magazijn zit tjokvol. Omdat we steeds verder groeien, komen er ook meer vrachtwagens op de drukke en smalle weg. Daarnaast is ons pand qua voorzieningen ook niet helemaal meer van deze tijd. We zijn klaar voor een volgende professionele stap. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe plek dat beter past bij onze groei, met een meer zakelijkere uitstraling. Op De Zegge VII hebben we dit gevonden.”

Nieuwe kavelindeling
De gemeente Raalte heeft maatwerk kunnen leveren bij het vinden van een geschikte kavel. Alfons: “Er waren nog voornamelijk grote kavels beschikbaar. De gemeente heeft ons de kans gegeven om een voorstel voor een andere kavelindeling te doen. Op basis hiervan zijn een aantal kavels uitgewerkt en daar hebben wij er één van gekocht. Daarna zijn we met bouwbedrijf Hoogeslag uit Raalte aan de slag gegaan met een ontwerp voor ons nieuwe en duurzame pand.”

Verder groeien
Wethouder Wout Wagenmans reageert op de koop van de kavel: “Ik ben blij dat we dit mooie bedrijf, dat op zijn huidige plek uit z’n jasje groeit, met deze nieuwe kavel de ruimte kunnen bieden om verder te groeien. We denken mee in de ontwikkeling van een bedrijf en moeten hen ruimte bieden. En dat kan op De Zegge VII.”

Schop in de grond
Naar verwachting gaat na de bouwvak de eerste schop in de grond en kan JRV Products eind dit jaar verhuizen naar hun nieuwe pand op De Zegge VII. Het actuele kavelaanbod op De Zegge VII is te vinden op www.raalte.nl/bedrijfskavels.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...