Lotgenotengroep Long Covid van start in Raalte

RAALTE – Mensen die Corona hebben gehad en hiervan nog lang klachten ondervinden. Het kan je werkende leven en sociale leven danig op z’n kop zetten. Maatschappelijk werk van de Kern in Raalte organiseert op donderdag 22 september van 14.00 tot 15.30 uur een startbijeenkomst aan de Passage 10 in Raalte. Deze hulp is gratis.

“De klachten bij deze mensen zijn divers. Extreme vermoeidheid en concentratie- en geheugenproblemen komen veel voor. Niet op woorden kunnen komen, stotteren, boodschappen onthouden of bijvoorbeeld niet meer weten hoe je koffie moet zetten.

Maar ook kortademigheid, duizeligheid, somberheid, slaapproblemen, pijnklachten (hoofdpijn, spier-/gewrichtspijn, pijn op de borst), zweten en hartkloppingen zijn klachten die voorkomen”

De Kern begeleidt mensen die long Covid hebben. In deze lotgenotengroep kunnen zij ervaringen uitwisselen en tips krijgen van mensen die hetzelfde meemaken. Voor een gesprek of aanmelding kun je bellen of mailen met Anneke (a.krijgsheld@stdekern.nl) en Roelien (r.vanlenthe@stdekern.nl), tel. 0570-547300. Zie verder www.stdekern.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...