Open dag Stichting De Cirkel Terminale zorg in hospice en thuis

Zaterdag 8 oktober organiseert Stichting De Cirkel een Open Dag in het hospice aan de Monumentstraat 57b in Raalte. De stichting faciliteert terminale zorg in het hospice, maar ook bij mensen thuis. Op zaterdag 8 oktober is er gelegenheid om het hospice tijdens een van de rondleidingen te bekijken.

Recent is het hospice verbouwd. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de realisatie van een vijfde gastenkamer en extra familiekamer. Hiermee is het hospice voorbereid op de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar ondersteuning bij terminale zorg.

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij De Cirkel?

Dan is dit een goede dag om u te laten informeren en vragen te stellen. Zowel de coördinatoren van het hospice en zorg thuis, als vrijwilligers zijn aanwezig om er alles over te vertellen.

Foto: Abe Kooi

De Open Dag vindt plaats van 12.30 – 16.30 uur. Het hospice is gevestigd aan de Monumentstraat 57b in Raalte en heeft een regionale functie voor heel Salland. Daarbij gaat het om zowel de zorg in het hospice, als de zorg thuis.

8 oktober is tevens de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ). In onze uitzending van Salland Magazine is Mandy Kreuzen, netwerkcoördinator van Carinova te gast bij ons.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...