Oud Papier Actie van Eendracht Colmschate

Zaterdag 30 mei wordt er weer oud papier opgehaald in Deventer Oost en Colmschate, de opbrengst komt ten goede aan muziekvereniging Eendracht uit Colmschate. In de betreffende wijken zal in de week voorafgaand aan de actie een flyer verspreid worden. Vanaf 8.45 uur ’s morgens halen een aantal leden, met behulp van vuilniswagens van Circulus, het oud papier op. Het papier dient gebundeld aan de straat te worden gezet.

Muziekvereniging Eendracht bestaat uit verschillende orkesten, het opleidingsorkest, het harmonieokerst en Het Stijlorkest. De muziekvereniging geeft diverse concerten per jaar. Het Harmonieorkest speelde vorige week met de avond4daagse en met Kerst is een groots concert gepland op 12 december. Het Stijlorkest speelt op 31 mei op de Lentemarkt op winkelcentrum de Flora.

De opbrengst van deze papieractie komt ten goede aan de kas van de vereniging en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld muziek en nieuwe instrumenten. Het Harmonieorkest repeteert elke maandagavond vanaf 19.30 in het gebouw van SV Helios aan de Corrie Tendeloostraat 4 in Colmschate. Het Stijlorkest repeteert ongeveer eens in de drie weken op vrijdag in buurthuis de Kuip. Ook voor muziekles kun je bij de vereniging terecht. Vind je het leuk om muziek te maken, kom dan gerust vrijblijvend langs om een keer kennis te maken. Meer informatie over onze vereniging, optredens en Oud Papier Actie is te vinden op onze website: www.eendracht-colmschate.nl,

Over Salland TV

x

Check Also

Op zondagmiddag 12 mei spelen twee groepen uit Deventer in muziekkoepel Nering Bögel op de Worp

Sad Songs speelt al zo’n tien jaar Americana muziek op diverse podia ...