Op woensdag 5 juni a.s. organiseren Carinova Steunpunt Mantelzorg en Raster voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) uit de gemeente Deventer een middag ‘Lekker koken en smullen’.

Lekker koken en smullen

De middag vindt plaats in het Rastergebouw ’t Enkhuis, Werkluststraat 10 in Deventer en duurt van 13.30 – 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vóór 29 mei! Dit kan bij Marijke Leutscher via tel. 0900 86 62 of per mail via m.leutscher2@carinova.nl.

Meer informatie: We gaan die middag gezellig koken met z’n allen en het daarna lekker opsmikkelen. Laat je ons wel weten of je bepaalde dingen niet mag eten? En geef je snel op, want er is plek voor 15 kinderen!

 

Jonge mantelzorgers: Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 5 juni staan zij in het middelpunt!

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...