Leden criminele organisatie Apeldoorn opgepakt

In een omvangrijk onderzoek naar een criminele organisatie in Apeldoorn heeft de politie op dinsdag 3 februari twee belangrijke verdachten aangehouden. Onder leiding van het Openbaar Ministerie doet de politie al geruime tijd onderzoek naar een groep verdachten die zich bezighouden met afpersing, uitbuiting en witwassen.

De politie heeft op 3 februari op vier plekken in Apeldoorn zoekingen gedaan. Er werd gezocht in een illegaal bordeel, een autogarage en twee huizen. Een 23-jarige verdachte kon in Apeldoorn aangehouden worden, een 49-jarige man werd in de Penitentiaire Inrichting in Arnhem aangehouden. Ze worden beiden onder meer verdacht van deelname aan een criminele organisatie.

De mannen worden er verder van verdacht dat ze prostituees illegaal aan het werk hebben gezet en deze vrouwen hebben uitgebuit. Ze zouden bovendien aan de prostituees hebben gevraagd om hun klanten te chanteren. De politie is bekend met een geval waarbij de klant van een prostituee in Apeldoorn voor vele tienduizenden euro’s werd afgeperst.

Mogelijk zijn er meer mannen die op deze manier slachtoffer geworden zijn. De politie roept deze mannen nadrukkelijk op om zich te melden nu de criminele organisatie opgerold is. Deze mannen kunnen de recherche bellen via 0900-8844 of anoniem hun informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Deze mannen kunnen erop rekenen dat de politie vertrouwelijk met hun informatie omgaat.

Over Salland TV

Eén reactie

  1. Its important to understand the reason for the noise levitra informacion

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...