Korte politieberichten van donderdag 8 september.

Salland – Korte politieberichten 8 september

Rijden onder invloed

Op de Klinkenbeltsweg werd woensdag een 44-jarige bestuurder uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 400 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal opgemaakt.

 

Autodiefstal

Donderdag is aangifte gedaan van diefstal uit een auto. Deze stond geparkeerd aan de Rietakker. De hele middenconsole met daarin een audio- en navigatieapparatuur bleek uit het voertuig te zijn weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

43-jarige Deventenaar aangehouden voor Hennepplantage

Aan de Sanatoriumdwarsstraat is in de vroege donderdagochtend een 43-jarige Deventenaar op heterdaad aangehouden op grond van de Opiumwet. In zijn woning is dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen. Met de aanhouding van de 43-jarige Deventenaar komt het aantal aanhoudingen in het kader van de hennepactiedag op een totaal van zes personen.

 

Gewonden na valpartij

Heeten – Een meisje van 16 jaar en een vrouw van 18 jaar uit Nieuw Heeten zijn woensdagmorgen gewond geraakt nadat ze waren gevallen op de Portlanderdijk. De vrouw bestuurde een fiets en het meisje zat bij haar achterop. Vermoedelijk zijn ze door plaatselijke gladheid gevallen. Ze liepen daarbij verschillende schaafwonden op en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

 

Man gewond na aanrijding

Wesepe – Een 71-jarige man uit Wesepe is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij was aangereden door een 18-jarige man uit Bergentheim. De 71-jarige fietste op de Boxbergerweg en stak de Raalterweg over. Hij verleende geen voorrang aan een 18-jarige automobilist. De man werd geraakt en liep daarbij vermoedelijk een hersenschudding op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles neemt voor IJsselderby afscheid van Jeroen Veldmate

Jeroen Veldmate neemt zondag afscheid van Go Ahead Eagles. De verdediger maakte ...