Bent u graag creatief bezig in uw vrije tijd? Dan vindt u op de Creadagen alles wat u daarvoor nodig heeft!


Kom naar de gezelligste Creabeurs van Nederland!

Op 10 en 11 oktober 2014 staat de Americahal te Apeldoorn vol met de leukste stands en kramen, waar van alles is te zien en te beleven. Duizenden hobbymaterialen en producten, standhouders uit binnen- en buitenland en tientallen workshops en demonstraties.

Vele grote landelijke leveranciers, maar ook kleinere specialisten van hobbymaterialen, verkopen tegen zeer scherpe tarieven duizenden benodigdheden voor de meest uiteenlopende hobby’s. Met 1 bezoek aan de Creadagen kunt u bij nagenoeg alle landelijke leveranciers uw inkopen doen. 

En wat is er leuker dan direct zelf aan de slag te gaan! Het spreekt voor zich dat het leren van technieken van ervaren hobbyisten een waardevolle ervaring is. Tijdens de vele demonstraties en workshops ontdekt u de nieuwste technieken en trends op het gebied van de vele verschillende hobby’s. Kortom: tijdens de Creadagen komt u handen en ogen te kort!

SPECIAAL OP ZONDAG: DE UIT DE KUNSTMARKT: Op zondag 12 oktober 2014 vindt de allereerste Uit de Kunstmarkt plaats in de Americahal. Hier laten amateurkunstenaars uit héél Nederland hun unieke eigengemaakte kunstwerken en handgemaakte creaties zien. U kunt een dag lang de meest uiteenlopende kunstwerken bekijken en snuffelen tussen de leukste hebbedingetjes en accessoires. Eén ding is zeker, van de creaties op de Uit de Kunstmarkt zal geen tweede exemplaar te vinden zijn!

Het aanbod op de Uit de Kunstmarkt bestaat uit schilderkunst, textielkunst, tekeningen, fotografie, beeldhouwwerk, houtsculpturen, keramiek, porselein, glassierkunst, sieraden, mode-accessoires en nog veel, heel veel meer. Laat u verrassen door de de veelzijdigheid!

KORTING OP DE ENTREE: De normale entreeprijs voor de Creadagen en de Uit de Kunstmarkt bedraagt bij de kassa van de Americahal € 8,00 p.p.

U ontvangt een kortingsbon van maar liefst € 2,00 wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief op www.creadagen.nl en/of www.uitdekunstmarkt.nl.

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en de entree voor 65+ers bedraagt altijd € 6,00. Verschillende kortingsacties (kortingsbonnen en 65+korting) kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

OVERIGE INFORMATIE: Informatie over de beurzen en de deelnemers vindt u op: www.creadagen.nl en www.uitdekunstmarkt.nl

De Creadagen en de Uit de Kunstmarkt zijn (dagelijks) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Americahal Apeldoorn

Laan van Erica 50

7321 BX Apeldoorn

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...