Marinus Maatman treedt in de voetsporen van zijn vader die vroeger met zijn snackkraam op de Pikeursbaan in Deventer stond!


Vanaf vrijdag: snacken bij station Colmschate

Het heeft even geduurd maar aanstaande vrijdag 10 oktober is het dan toch zover! Marinus Maatman opent dan rond 11 uur zijn snackwagen op het Piet van Donkplein (rechterzijde van de Scheg bij het station).

Marinus Maatman is de zoon van Rob Maatman die in het verleden de eigenaar was van de snackkraam op de Pikeursbaan en inmiddels alweer jaren heerlijke oliebollen verkoopt aan de Noordenbergsingel en op de Brink firma M.G. de Weijer.

Marinus treedt dan misschien een beetje in de voetsporen van zijn vader, echter doet Marinus het op zijn eigen manier met Maatman Specialiteiten. Hij zal dan ook zeker zijn naam eer aan gaan doen en zich richten op verschillende specialiteiten zoals echte braadworst, verse Hamburgers van Iers vlees, verse friet en nog veel meer lekkere snacks. Ook is de insteek van Maatman Specialiteiten de overheerlijke snacks betaalbaar te houden!

Vanaf vrijdag kunt u terecht bij Maatman Specialiteiten voor een lekkere puntzak friet, een overheerlijke braadworst of een andere lekkere snack. Als openingsactie kunt u bij Maatman Specialiteiten op vrijdag 10 oktober genieten van een puntzak friet met mayo voor maar € 1,– of een puntzak friet met mayo en een kroket of frikandel voor maar € 2,–. Dus koken is vrijdag zeker niet nodig!

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...