Je fiets opladen tijdens een rondje Wijhe

Omdat vier horecagelegenheden in het centrum van Wijhe oplaadpalen hebben aangeschaft, is het vanaf nu mogelijk om tijdens een fietsroute door Wijhe, je elektrische fiets op te laden. Het Rondje Gastvrij Wijhe is een route van ongeveer 64 kilometer die door de gehele gemeente gaat.

Wie de route van 64 kilometer te lang vindt, kan er ook voor kiezen om die in twee etappes te rijden. De noordelijke route richting Windesheim is 36 kilometer en de zuidelijke route naar Olst is 41 kilometer. Het Rondje Gastvrij Wijhe is verkrijgbaar voor €2,95 euro bij diverse ondernemers. Waaronder, Albert Heijn, BijSchulten, Bakkerij Jolink en Primera.

Veel fietsers pakken voor of na de rit in Wijhe een terras in het centrum. Ondertussen kunnen ook elektrische fietsen weer nieuwe energie opdoen. Bij de horecagelegenheden Eet- en drinklokaal De Slinger, Café De Orangerie, ‘T Proathuus en Galerie Brasserie 1703 bevinden zich nu oplaadpunten.

De omgeving van Wijhe leent zich bij uitstek voor het maken van mooie fietstochten. In het centrum van Wijhe is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor het dorp zowel een ideaal uitgangspunt als tussenstop is voor fietsers.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Gebrekkige Rijksgelden veroorzaken onzeker financieel kader Olst-Wijhe

Al jarenlang staan de financiën van het Rijk richting gemeenten onder druk. ...