Kinderen uit Deventer zetten zich in voor de CliniClowns

De kinderen van Partou bso aan de Oudaenstraat en Partou bso aan de Lithstraat hebben zich enorm ingezet voor de CliniClowns. Afgelopen december hebben de kinderen tijdens een kerstmarkt hun zelfgemaakte creaties verkocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De kinderen van de bso aan de Oudaenstraat hebben daarmee €215, 43 opgehaald en de kinderen van de bso aan de Lithstraat een bedrag van 185 EURO  “Een prachtig bedrag!

We zijn erg trots op de inzet van de kinderen en op het bedrag dat we aan de CliniClowns kunnen doneren.”. Aldus Lisa Henzel, vestigingsmanager van beide bso’s. Op donderdag 29 januari was het dan zover. We mochten de cheque vol trots overhandigen aan een ambassadrice van de CliniClowns. Het was een spannend moment! Op naar de volgende inzamelactie.   Bijlage(n): foto ambassadrice neemt de check in ontvangst

Over Partou: Partou biedt met zo’n 350 vestigingen kinderopvang in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang, buitenschools opvang en gastouderopvang. Het landelijke servicekantoor is gevestigd in Vianen. Partou biedt kinderopvang in een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijs, sportaanbieders en culturele organisaties.

Over Salland TV

x

Check Also

Boei10 begeleidt ondernemers in groei

Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor ...