Kick-off CDA campagne met Sabine Uitslag en Lisanne Spanbroek

Zaterdag 13 februari werd officieel het startsein gegeven aan de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van het CDA in Overijssel. De dag werd geopend met het bezorgen van verrassingsontbijtjes, s’middags volgde een online meet & greet en s’ avonds was een gezellige pubquiz. Aanwezig waren o.a. Kamerlid Hilde Palland, minister Bijleveld, CDA-prominent Sabine Uitslag en de Sallandse lijstduwer Lisanne Spanbroek.

Leden van het CDA konden in aanloop naar deze kickoff mensen met een vitaal beroep nomineren voor een verassingsontbijtpakket gebracht door een van de kandidaten. De Olstse Lisanne Spanbroek stond daarom, geheel volgens de coronaregels, dit weekend op de stoep bij een boerenfamilie in het buitengebied van Wijhe / Lierderholthuis. Andere genomineerden uit de gemeente ontvingen een kaartje om hen te bedanken voor al het goede werk. “De tijd rond Valentijnsdag is een goede reminder om na te denken wie er voor jou toe doet. In deze coronatijd heb ik een aantal keer kaarten geschreven voor onze ouderen en geld gedoneerd aan initiatieven zoals CV de Iesselzotten actie voor de voedselbank, kinderboerderij De Vijverhof, Goede Buren, Kerkbalans, de Zingende Badmutsen etc. We proberen er allemaal wat van te maken” aldus Spanbroek. “Zij met een vitaal beroep hebben de boog extra lang gespannen. Meer dan ooit ben ik me er van bewust hoe afhankelijk we van elkaar zijn en het alleen samen kunnen volhouden.”

CDA-prominent en de in Welsum woonachtige Sabine Uitslag was host van de digitale meet & greet in de middag. Aanwezigen konden met elkaar en de kandidaat-Kamerleden in gesprek over allerlei soorten onderwerpen. “Aanwezigen konden rechtstreeks aan de politici hun vragen stellen. De lijntjes zijn bij ons kort, wij weten elkaar goed te vinden. Hierdoor zijn wij geen onbekenden voor elkaar en is het makkelijk schakelen” aldus Spanbroek. In de avond was een gezellige online pubquiz georganiseerd door het CDJA Overijssel waarbij met humor beter kennis gemaakt kon worden. “Voor jong en oud zijn de weekenden nu anders dan anders. Daarom ben ik blij dat we op zaterdagavond een luchtige online pubquiz hebben gehouden. Daarnaast kom je nog eens wat persoonlijks van de kandidaten te weten zoals babyfoto’s, bijnamen en favoriet eten!”. Meer informatie over de kandidaten is te vinden op: www.stemvanderegio.nlGa voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...