Interviews en nabeschouwingen voetbal, handbal, volleybal en waterpolo

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: John Beijen vertrekt bij Wijhe’92. Hij vertelt waarom en over zijn nieuwe uitdaging. Ook wordt er een blik geworpen op het huidige seizoen.
  • Voetbal: Jordy Drenth heeft voor maar liefst twee seizoenen bijgetekend bij SV Raalte. Tevens vertelt hij over de huidige resultaten van dit seizoen en kijkt hij vooruit op wat komen gaat.
  • Handbal: Wijhe’92 wint nipt van een laagvlieger waartegen het in de eerste wedstrijd van het seizoen ruim won. Daarnaast vertelt trainer Maurice Feringa waarom hij Wijhe’92 gaat verlaten.
  • Volleybal: De Salvora dames spelen een goede wedstrijd en wint met 3-1 van een hoger geklasseerd team.
  • Waterpolo: De heren van WZC De IJsel hebben een gewaagde tegenstander, maar moeten de punten laten schieten.

Alle bovengenoemde nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Alle informatie over Go Ahead Eagles – Ajax is hier te vinden. Daarnaast lees je alle uitslagen van de volleybal vanaf deze week op onze website.

Voetbal: Wijhe’92

Trainer John Beijen van Wijhe’92 over het vertrek bij de club en de aanstelling bij het Zwolse CSV’28. Daarnaast ook een blik op de huidige seizoen van Wijhe’92.

Voetbal: SV Raalte

Trainer Jordy Drenth van SV Raalte verlengd voor maar liefst twee jaar bij SV Raalte. Hij vertelt waarom. Daarnaast ook een blik op het huidige seizoen van SV Raalte.

Handbal: Wijhe’92

Trainer Maurice Feringa na de handbalwedstrijd DSS DS1 – Wijhe’92 DS1 in de Eerste Divisie. Eindstand 38-42. Wijhe’92 staat 4e van de 16 in de stand met 24 punten. Daarnaast vertelt Maurice waarom hij Wijhe’92 gaat verlaten na dit seizoen.

Volleybal: Salvora dames 1

Speelster Sennah van Dartel na de damesvolleybalwedstrijd Salvora DS1 – Rivo Rijssen DS2 in de Tweede Divisie B. Eindstand 3-1. Salvora staat 8e van de 12 in de stand met 28 punten.

Waterpolo: WZC De IJsel heren 1

Aanvaller Oscar Kruitbosch na de herenwaterpolowedstrijd WZC de IJsel H1 – Flevo H2 in de 2e klasse C. Eindstand 3-4. WZC de IJsel staat 8e van de 9 in de stand met 5 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...