Inhoud 451ste uitzending Salland Sport: Groot interview GAE en handbalinterviews

Vanmiddag is er om 14:00 uur weer een nieuwe uitzending van Salland Sport! We hebben een vol programma vanmiddag met tussen 15:00 en 16:00 uur groot interview met Go Ahead Eagles en tussen 16:00 en 18:00 uur diverse handbalinterviews.

Special voor Salland Sport sprak Erik van Luttikhuizen af met de hoofdcoach Kees van Wonderen van Go Ahead Eagles en de technisch manager Paul Bosvelt van de pas gepromoveerde club om even terug te kijken op het bijzondere seizoen. Het leidde uiteindelijk tot een verrassende tweede plek wat recht geeft op directe promotie naar de eredivisie. Een uur lang hoor je tussen 15:00 en 16:00 uur in blokjes het hele interview met de heren.

Deze week is ook de handbalindeling voor het volgende seizoen bekend geworden. In het kader daarvan spreken we deze week en de komende weken met een aantal handbalclubs uit Salland. Daaronder bevinden zich ook clubs uit de gemeente Deventer die we voor het eerst zullen spreken. De handbalinterviews zijn met:

  • 16:10 Broekland (Tim Bloemen)
  • 16:40 HV Lettele (Naomi Schiphorst)
  • 17:10 ABS Bathmen (Gertie Klein Hegeman)
  • 17:40 DSC Diepenveen (Lotte Kolkman)

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws uit Salland, de actuele tussenstanden van andere sportevenementen.

Ook is er weer een nieuwe top 40 hitdossier van 23 mei 1979 en Wie van de 3 met Bob Marley & The Wailers. Voor de Wie van de 3 kun je rechts bovenin deze pagina stemmen op jouw favoriet van de 3 geselecteerde platen.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden zodra dat weer mogelijk is.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...