Inhoud 440ste uitzending Salland Sport (28 februari 2021)

Vanmiddag is er weer een nieuwe uitzending van Salland Sport! Daarin gaan we bellen met de nieuwe voetbaltrainer Wilco Klomp van SC Wesepe.

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws, de actuele tussenstanden bij de Eredivisie en andere sportevenementen.

Buiten de sport om gaan we bellen met André Smit. Smit is de vorst van de Iesselzotten. Met hem gaan we het o.a. hebben over de actie voor de voedselbank en blikken we terug op de Carnaval top 11 X 11.

Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40 hitdossier van 28 februari 2011, Wie van de 3 met The Bangles en Kijk op het Nieuws over de nieuwe Code Oranje die groene energie wil opwekken op daken i.p.v. met grote zoncollectoren en windmolens.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...