Informatiedag kavelverkoop Olstergaard

 

Een duurzame, circulaire en natuurinclusieve woning bouwen op een zeer aantrekkelijke locatie, omringd door natuur en voorzieningen?

Dat kan nu in Olst. Gemeente Olst-Wijhe geeft kavels uit in een gloednieuwe woonwijk, Olstergaard!

Informatiedag zaterdag 26 september

Op zaterdag 26 september tussen 9.30 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom in het Holstohus waar ze meer informatie over de beschikbare kavels, bouwmogelijkheden en de inrichting van de openbare ruimte krijgen.

Deze dag zijn er mensen van de bewonersgroep aanwezig om vragen te beantwoorden, ook van het CPO project Grijs en Groen Wonen. Een kleine groep enthousiaste 55+ers die nog een aantal mensen zoekt om mee te bouwen en wonen op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat de toekomstige bewoners de regie in handen houden en hun eigen woningen bouwen.

Aanmelden informatiedag

Vanwege de verwachte drukte en de maatregelen rondom de corona moeten bezoekers zich aanmelden voor deze dag.

Er zijn tijdsloten van maximaal 1 uur om informatie in te winnen. Bezoekers doen er dus goed aan zich voor te bereiden. Dit kan door de digitale brochure door te nemen en vragen te noteren.

Inschrijven voor een kavel kan tussen 26 september en 11 oktober 2020. De kavels komen in het voorjaar van 2021 beschikbaar.

Informatie over aanmelden, inschrijven of het project is te vinden op www.woneninolst-wijhe.nl/olstergaard.

Wonen in een biotoop

Olstergaard is niet zomaar een wijk, het is dé wijk voor de toekomst. Een groene wijk waar mensen, dieren en planten in hun omgeving opgaan. Waar volop aandacht is voor het klimaat, de natuur en de gezondheid van de nieuwe bewoners. De openbare ruimte en de woningen worden natuurinclusief en circulair. Van tiny house tot grote vrijstaande woning en alles daar tussenin. Participatie speelt een grote rol in het project. Samen met een deel van de toekomstige bewoners is Olstergaard ontworpen. De wijk wordt met alle nieuwe bewoners verder ingericht.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...