Heino krijgt digitaal dorpsplein

Startsein wordt gegeven in oktober

Heino krijgt digitaal dorpsplein

Of je nu in Heino woont of niet, iedereen is het er over eens dat het er goed toeven is. Dat de gemeenschapszin groot is. Dat er sprake is van een rijk verenigingsleven. En dat er van alles wordt georganiseerd op het gebied van sport en cultuur en meer.

Er is alleen veel behoefte aan één plek waar alles (digitaal) samenkomt. Waar je met een paar muisklikken op de hoogte bent van het laatste nieuws. Of waar je binnen een oogopslag ziet waar je je boodschappen kunt halen en speciale producten kunt verkrijgen. En ondernemers vindt voor je persoonlijke verzorging en al je klussen in en om huis. “En natuurlijk ook met een helder en zo volledig mogelijk overzicht van alle activiteiten in Heino”, geven Jan Datema en Cor van Gasteren aan.

Het duo vertegenwoordigt het bestuur van een nieuwe stichting dat achter de schermen al een aantal maanden in de weer is om de lokale krachtenbundeling tot stand te brengen. “We houden de spanning er nog even in, maar in oktober moet het allemaal zijn afgerond”, aldus de initiatiefnemers die graag benadrukken dat het niet kon worden gerealiseerd zonder financiële steun van onder andere de gemeente Raalte, Leader De Kracht van Salland, Stichting voor Elkaar en de Heinose Winkeliers Vereniging.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...