Hans de Vroome Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Hans de Vroome is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ron König reikte, namens Zijne Majesteit de Koning, de onderscheidingstekens uit.

De heer De Vroome  is sinds 2002 actief bij Go Ahead Eagles. Hij is voorzitter en bestuurslid geweest en is sinds 2007 statutair directeur van de GAE Holding. In zijn periode als voorzitter heeft hij de club gered van een faillissement door het initiëren van een aandelenplan. Hij wist oud-spelers en sponsoren te enthousiasmeren om te participeren in dit aandelenplan.

Bij het realiseren van de gedeeltelijke vernieuwbouw van de Adelaarshorst aan de Vetkampstraat heeft de heer De Vroome een prominente rol gespeeld.

Bij de KNVB is hij sinds 2007 lid van de financiële adviescommissie  en sinds 2010 lid van het poolcollege.

Van 2009 tot 2012 is de heer De Vroome voorzitter geweest van het algemeen bestuur van sportvereniging Voorwaarts.

De heer De Vroome is als vrijwilliger ook actief op andere terreinen in de samenleving. Zo is hij penningmeester geweest bij de Stichting Urologie Wetenschappelijk Onderzoek, bestuurslid bij de Stichting DUH, voorzitter bij WTTA (Wereldranglijst Tennis Toernooi Apeldoorn) en is hij sinds 2017 voorzitter bij Stichting Cultuurhistorie Voorst.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...