Hans de Kort vraagt politiek Tegenlichtuitzending over glyfosaat te kijken

Omdat een meerderheid van de Raalter politiek nogal hardnekkig probeert het onderwerp ‘glyfosaat’ niet te hoeven bespreken heb ik ze een brief gestuurd met een uitzending van Tegenlicht over dat onderwerp. GroenLinks heeft uiteindelijk het onderwerp wél aangekaart en vragen gesteld. Maar net als CDA, GB en VVD (de coalitie) willen ook de andere partijen (waaronder dus ook de  PvdA en D66) dit onderwerp onder de tafel houden.

Door Hans de Kort

Geachte dames/heren,
De bovenvermelde schriftelijke vragen van GroenLinks zijn voor mij aanleiding u te informeren over een uitzending van het tv-programma Zembla, die gisteren uitgezonden werd.

De uitzending betreft de macht van Monsanto en de wijze waarop deze firma de uitkomst van wetenschappelijke onderzoeken naar hun hand hebben gezet en hoe de toelatingsautoriteiten op basis daarvan hun goedkeuring hebben uitgesproken voor de toepassing van die middelen.

De uitzending is te zien via de link https://www.npostart.nl/zembla/12-03-2020/BV_101396318

Wellicht kan dit zoveelste bewijs van corruptie uw houding inzake het gebruik van glyfosaat, en dus uw antwoord op de schriftelijke vragen, beïnvloeden.

Voor mijn hardnekkigheid wil ik me bij u verontschuldigen.

Met vriendelijke groet.

Het bericht Hans de Kort vraagt politiek Tegenlichtuitzending over glyfosaat te kijken verscheen eerst op Opinie in Salland.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...