Belastingdag Olst

Belastingaangifte doen is heus niet voor iedereen altijd gemakkelijk genoeg. Op vrijdag 6 april is er een inloopspreekuur in de Bibliotheek in Olst.

Van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur zijn de medewerkers van Financiën de Baas aanwezig om vragen te beantwoorden, tips te geven en gericht te helpen met de aangifte inkomstenbelasting 2017. Toegang en deelname zijn gratis.

De Bibliotheek heeft met de Belastingdienst afgesproken om mensen te ondersteunen bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Wie een computer met internet nodig heeft, kan die in de bibliotheek gebruiken. Ook houden bibliotheken spreekuren en informatie- en hulpsessies, samen met andere partijen.

In de gemeente Olst-Wijhe houdt Financiën de Baas een belastingspreekuur. Financiën de Baas is een samenwerking tussen De Kern maatschappelijke dienstverlening (de sociaal raadslieden en de Formulierenbrigade) en de Thuisadministratie van Ut Huus.
Voor mensen die willen leren werken met de computer en DigiD start de Bibliotheek binnenkort een tweetal cursussen. Zie voor meer informatie www.bibliotheeksalland.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...