GAE heeft met FC Twente overeenstemming bereikt over het huren van Quincy Promes. De centrale middenvelder komt per direct over van de club uit Enschede.

GA Eagles huurt Promes van FC Twente

Trainer Erik ten Hag is zeer content met het aantrekken van Quincy Promes. ‘Quincy Promes moet uitgroeien tot een toegevoegde waarde op ons middenveld’, zegt de oefenmeester. ‘Hij heeft de kwaliteit om aansluiting te maken met de aanval. Daarnaast straalt hij een enorme ambitie en drive uit.’ Ten Hag ondernam meteen actie toen hij hoorde dat de eredivisieclub de talentvolle middenvelder een jaar elders ervaring wilde opdoen.

Er waren meer kapers op de kust, maar de goede verstandhouding tussen Go Ahead Eagles en FC Twente en het feit dat de speler graag aan de slag wilde gaan in Deventer, waren van doorslaggevende betekenis. Quincy Promes, die vorig jaar debuteerde in de hoofdmacht van FC Twente en dit seizoen al in actie kwam in de voorronde van de Europa League, doorliep een groot deel van zijn opleiding bij Ajax. In 2008 verruilde hij de Amsterdamse club voor HFC Haarlem, dat echter begin 2009 failliet ging. Vervolgens meldde FC Twente zich voor de middenvelder.

Over Salland TV

x

Check Also

Het programma van amateurvoetballend Salland

Het is dit weekend weer tijd voor een potje voetbal. Enkele clubs ...