Feestelijke opening bibliotheek Raalte

Kort geleden is de bibliotheek in Raalte verbouwd. Bezoekers hebben sinds eind maart al de nieuwe sfeer kunnen proeven van de bibliotheek. Die is helemaal ingericht als een Huiskamer voor iedereen. Ontmoeten, samenwerken, leren en elkaar inspireren staan centraal in de nieuwe bibliotheek. Op vrijdagmiddag 31 mei vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij de feestelijke opening.

De Bibliotheek is volop in ontwikkeling. Dat laten we heel graag aan iedereen zien in een heel divers programma. We presenteren de leukste, mooiste en waardevolste activiteiten uit het bibliotheekaanbod.
• In de Living Library haal je kennis en verhalen niet uit boeken, maar uit mensen. Medewerkers van de bibliotheek delen hun ervaringen.
• De vaste bezoekers van de bibliotheek in Raalte vormen een veelzijdige, kleurrijke groep. Een aantal van hen is vastgelegd door fotograaf Stefan Kemper in een prachtige foto-expositie, die op 31 mei geopend wordt.
• Heel Raalte wordt uitgenodigd om mee te schrijven aan een gezamenlijk gedicht. Kom langs en draag bij met de mooiste beeldspraak en je beste rijm.
• Bij het nieuwe Jeugdplein hebben we een interactieve beweegvloer. Kom in actie en ontdek alle uitdagende spellen!
• Ervaar hoe iedere inwoner bij het Digitaal Café en het Informatiepunt Digitale Overheid. terechtkan voor hulp in de digitale en online wereld.

Het hele programma staat op www.bibliotheeksalland.nl/opening.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...