Projectontwikkelaar BAM wil wel doorgaan met de plannen voor de nieuwbouw op de oude ijsbaanlocatie maar dan wel onder andere voorwaarden.


Deventer – Park Zandweerd voorlopig nog even niet!

De gemeente concludeert dat BAM zich terugtrekt omdat men dan dus niet meer aan het wedstrijdprogramma van de ontwikkelings-competitie Park Zandweerd voldoet. BAM vindt het in de huidige woningmarkt niet verantwoord om het plan ‘De Verbindende Schakel’ te ontwikkelen.

Dat is op 2 december bekendgemaakt in een brief als reactie op het verzoek om de intentieovereenkomst daarvoor te ondertekenen. De gemeenteraad ging in mei dit jaar akkoord met het ontwerp “De Verbindende Schakel”. BAM was winnaar van de Ontwikkelingscompetitie Park Zandweerd.

Volgens wethouder is de eerstvolgende projectontwikkelaar waarop de keuze valt nu de nummer twee. Als die aangeeft dat het niet lukt dan wordt het nummer drie, enz. Pas als duidelijk is wie wel wil en kan gaat er een advies naar de gemeenteraad. En die heeft het laatste woord in de keuze voor de nieuwbouw op de oude ijsbaan locatie. Voorlopig gebeurt er helemaal niks.

Nog even een paar impressies zoals het had kunnen zijn:
Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...