De Deventer Boekenmarkt op zondag 6 augustus

FOTO: Gerard Dubois

Op zondag 6 augustus 2017 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 29e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Neder­land. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 130.000 personen. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De markt ken­merkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwali­teit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.

Om bezoekers wegwijs te maken in het grote aanbod is het Deventer Boekenmarkt­boekje 2017 verschenen. Hierin is een overzicht te vinden van alle deelne­mers, plattegronden en specialisaties. Het handzame boekje is voor € 2,- verkrijgbaar bij o.a. VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis), de informatiekramen op de Boekenmarkt of t/m 1 augustus te bestellen via de webwinkel van VVV Deventer (www.deventer.info).

Daarnaast is er een omvangrijk randprogramma met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. Tevens zijn de winkels geopend vanwege koopzondag.

Over Salland TV

3 Reacties

  1. buy cialis online When 3 H cholesterol loaded macrophages were injected into mice intraperitoneally, tamoxifen, but not raloxifene, decreased the 3 H cholesterol levels in serum, liver and feces

  2. A woman should have her first Pap smear in general three years after vaginal intercourse, or no later than 21 years of age propecia ireland

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...