Cursus Windows 10 in de Bibliotheek in Raalte

Leren werken met het besturingssysteem van de computer

Cursus Windows 10 in de Bibliotheek

Op de meeste computers staat Windows 10. In de Bibliotheek in Raalte start op maandag 12 oktober een kennismakingscursus om te leren werken met dit besturingssysteem.

Windows 10 is het besturingssysteem van Microsoft voor laptops en pc’s. De meeste computers werken met dit systeem. Het is het programma dat ervoor zorgt dat een gebruiker kan werken met een computer. Zonder besturingssysteem zijn er geen documenten, muis, beeld, internet of afdrukken mogelijk.

In deze cursus in de Bibliotheek leren cursisten alle belangrijke onderdelen van Windows 10 kennen. Bijvoorbeeld het Bureaublad, mappen en bestanden, en programma’s voor bijvoorbeeld internet en e-mail. Ook over veiligheid en het onderhoud van de computer komen aan de orde.

De Bibliotheek biedt verschillende cursussen om mensen op weg of een stapje verder te helpen in de digitale samenleving. Naast de cursus over Windows 10 zijn er bijvoorbeeld de beginnerscursus Klik&Tik, een cursus over het regelen van digitale zaken met gemeente, Belasting en Rijksoverheid en ook bijvoorbeeld een cursus fotoboeken maken.

De cursus Windows 10 in de Bibliotheek in Raalte begint op maandagmiddag 12 oktober 13.30 uur. Voor vijf wekelijkse lessen betaalt een deelnemer in totaal € 15,–. Aanmelden is mogelijk via info.

Een overzicht van alle cursussen, spreekuren en tabletcafés is te vinden op www.bibliotheeksalland.nl/leren/digitaal.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...