Dirk Scheele in Amfitheater Luttenberg

Op zondag 11 september speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke Zomerpopconcert (2+) in Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg Hij speelt zijn zonnigste en vrolijkste kinderliedjes.

Zomerpopconcert Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen, verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres en rondlopen als een beer. We zingen samen over zwemmen, je insmeren en zonnebaden op het strand.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. Een echt vakantiefeestje!

Dirk Scheele Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Praktische informatie

Datum: zondag 11 september

Tijd: 14:00

Theater: Amfitheater het Lommerrijk, Luttenberg Tickets: https://amfitheaterhetlommerrijk.nl/programma/

Over Salland TV

x

Check Also

Gewonde bij ongeval op de Raalterweg in Wijhe

Rond half drie vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Raalterweg ...