Cursus Fotoboek maken in de Bibliotheek

In de Bibliotheek in Raalte start op maandag 23 november een cursus Fotoboeken maken.

Vroeger was fotograferen overzichtelijk. Fotorolletje volschieten, laten afdrukken en een tijdje later had je alles overzichtelijk in een album geplakt, met of zonder de bijbehorende verhalen ernaast geschreven. Nu maken we onze foto’s digitaal: met een digitale camera, of met de telefoon. Foto’s staan op de computer, of ‘in de cloud’. Het is niet raar dat veel mensen de weg kwijtraken in al hun ongeordende digitale herinneringen.

Maar het kan ook anders. Juist met digitale foto’s is het mogelijk om een prachtig fotoboek te maken, zelfs mooier dan ooit. Omdat fotoboeken gedrukt worden, ziet het eindresultaat er schitterend uit. Iedereen kan dat leren. In de Bibliotheek in Raalte start in november een cursus Fotoboek maken. De cursus begint op maandagmiddag 23 november en kost € 15,–.

De Bibliotheek biedt verschillende cursussen om mensen op weg of een stapje verder te helpen in de digitale samenleving. Naast deze fotoboekcursus zijn er bijvoorbeeld de beginnerscursus Klik&Tik, een cursus over het regelen van digitale zaken met gemeente, Belasting en Rijksoverheid en ook bijvoorbeeld een cursus over het gebruiken van Windows.

De cursus Fotoboek maken in de Bibliotheek in Raalte begint op maandagmiddag 23 november om 13.30 uur. Voor vier wekelijkse lessen betaalt een deelnemer in totaal € 15,–. Aanmelden is mogelijk via www.bibliotheeksalland.nl/fotoboek, in de Bibliotheek, per telefoon (0572 – 363637) of per e-mail: info@bibliotheeksalland.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...