Bouw begonnen van 26 rijwoningen in Steenbrugge

De Deventer wethouder Rob de Geest (PvdA) heeft het startsein gegeven voor de bouw van 26 rijwoningen in het project Buurtje van Steenbrugge. Van Campen Bouwgroep realiseert de woningen die naar verwachting vanaf het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

Buurtje van Steenbrugge is prachtig gelegen aan de groene rand van Deventer, in de jonge wijk Steenbrugge. De wijk is volop in ontwikkeling en telt verschillende buurtjes die allemaal net even anders zijn. De 26 rijwoningen in Buurtje van Steenbrugge krijgen een geheel eigen architectuur.

Hoog aantal nieuwe woningen
Het nieuwe dorp Steenbrugge ligt aan de Noordzijde van Deventer. Daar staan inmiddels 400 woningen waar de start van de tweede bouwfase nu is begonnen. Waar circa 800 woningen gebouwd gaan worden.

Veel nieuwe inwoners
“De nieuwe wijk Steenbrugge krijgt steeds meer vorm. Het dorpse en gemoedelijke karakter spreekt veel bewoners aan. Dit nieuwe buurtje is daar een goed voorbeeld van, onder meer door de variatie in stijlen. Ik ben blij dat weer veel nieuwe inwoners hier hun nieuwe woning hebben gevonden.” Vertelde Wethouder Rob de Geest gisteren.

Gloednieuwe comfortabele huizen
Richard te Vaarwerk, Directeur Van Campen Bouwgroep: “Als Van Campen zijn we trots op dit mooie, kleinschalige project dat wij hier in Steenbrugge realiseren. Alle woningen worden uitgevoerd met een luchtwarmtepomp, zonnepanelen en krijgen een hoge isolatiewaarde. Dit worden zo hele comfortabele en zeer energiezuinige woningen.”

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...