Z.D.H. Prins Rubin; Prins Deurzakkers Deaventer

Deventer – Donderdag 11 november 2021 werd volgens traditie de nieuwe Prins der Deurzakkers gepresenteerd in ’t Hof van Colmschate. Zijn Doorluchtige Hoogheid Prins Rubin is de nieuwe hoogheid van de oudste carnavalsvereniging uit Deventer en zal regeren over het carnavalsjaar 2021-2022. Samen met zijn Veurloper Thijs Helsloot.

Aan het begin van de avond werd er in gepaste vorm, rekening houdende met de geldende coronamaatregelen, afscheid genomen van Prinses Rachel. Elke groep; Raad van Elf, dansgroep Dynamite, Superladies, De Hofzangers, De Prinsengarde en dweilorkest de Deurmatten, nam op zijn of haar manier afscheid.

Op dezelfde avond werd Cees de Haan, in het bijzijn van zijn familie, benoemd tot Soeverein in de Huusodde der Deurzakkers. Cees de Haan is namelijk 44-jarig onafgebroken lidmaat van de vereniging. Leonie Halkers werd, als blijk van waardering voor het langdurig -al dan niet- achter de schermen actief zijn bij de vereniging, benoemd tot Plume.

Na het installeren van de nieuwe Hoogheid en het voorlezen van de Proclamatie, is ZDH Prins Rubin klaar voor zijn regeringsjaar bij carnavalsvereniging Deurzakkers Daeventer.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...