Wim Daniëls komt in oktober voor een Genoeglijke Middag naar Welsum

Wim Daniëls is schrijver, theatermaker en tv-presentator. Hij schreef meer dan 100 boeken, waaronder het boek Het dorp, dat gaat over het veranderde dorpsgevoel van de afgelopen 60 jaar. Het boek heeft ook geleid tot de tv-serie Het dorp, die Wim Daniëls presenteert samen met Huub Stapel.

Komend weekend bezoekt hij – net als de afgelopen vijf jaar – de Deventer Boekenmarkt en schreef en presenteerde hij vrijdagavond in de Hip het Groot Deventer Dictee. Aan hem was het wel toevertrouwd om een net zo geestig als lastig dictee te schrijven.

Binnenkort – op zondagmiddag 29 oktober 2023 – komt Wim Daniëls vanuit zijn woonplaats Eindhoven naar Welsum voor een genoeglijke middag in Dorpshuis de Bongers. 

Hij zal dan in zijn voordracht ingaan op de schrijfwijze van Welsumer of Welsummer, maar ook hoe het dorpse leven anno 2023 niet alleen een droom hoeft te blijven…

Anno 2023 zit Welsum in een transitie “de Droom van Welsum”. Tijdens een van die bijeenkomsten gaven vele bezoekers aan graag naar gezellige bijeenkomsten te willen om te genieten van een middag vol verhalen, muziek, gedichten of voordrachten. De eerste genoeglijke middag is dus nu een feit met de schrijver, taalkundige, cabaretier en presentator Wim Daniëls.

Kaartverkoop start vanaf medio september, maar reserveren kan alvast via: bosch543@zonnet.nl

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Het programma van amateurvoetballend Salland

Het is dit weekend weer tijd voor een potje voetbal. Enkele clubs ...