Wijhe krijgt nieuw ontmoetingscentrum

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou.

Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Voor jong en oud
Wijhe Ontmoet is een mooie aanvulling op wat het Noaberhuus Wijhe, de instelling die steeds zichtbaarder wordt, al doet en dat is precies de bedoeling. Wijhe Ontmoet is niet leeftijdsgebonden maar voor iedereen, jong en oud, die behoefte heeft aan (nieuwe) contacten, een proefles van het één of ander wil volgen of een opstapje of hulp nodig heeft om zich bij een vereniging aan te kunnen sluiten. Dus schroom niet en loop vooral eens binnen op woensdagmiddag voor een leuke activiteit of een praatje. Het begint immers met ontmoeten.

Feestelijke opening
Op woensdag 27 september is de feestelijke opening van Wijhe Ontmoet in het café van ‘t SPOC Wijhe met een hapje en drankje en livemuziek van Frank Kleine Schaars. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons en voor ons een mooie gelegenheid om te horen wat uw ideeën zijn. We zien u graag deze woensdagmiddag.

Voor een aantal woensdagmiddagen staan er al een leuke thema’s gepland:

Woensdag 27 september Feestelijke opening

Woensdag 11 oktober Spellenmiddag

Woensdag 08 november Muziek

Woensdag 06 december Wereldhapjes

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...