Wethouder Melenhorst in top 50 ‘Beste lokale bestuurder van Nederland’

Wethouder Dennis Melenhorst staat in de top 50 van ‘Beste lokale bestuurder van Nederland’. Eerder dit jaar werd de gemeente Raalte al verkozen tot ‘Best bestuurde decentrale overheid’ en werd burgemeester Martijn Dadema uitgeroepen tot 2e beste lokale bestuurder van het land. Wethouder Dennis Melenhorst ontving vandaag een certificaat uit handen van adviesbureau Necker van Naem. Het bureau voert de jaarlijkse verkiezing in opdracht van Binnenlands Bestuur uit.

Eind 2019 nomineerden bijna 1.100 bestuurders, politici, secretarissen en griffiers uit provincies, gemeenten en waterschappen collega-bestuurders voor de titel. Dennis Melenhorst (VVD) wordt geprezen om zijn deskundigheid op het terrein van lokale en regionale economie en zijn inzet voor ondernemersvriendelijkheid. Een knappe prestatie aangezien het jaar 2019 het eerste volledige jaar als wethouder was voor Melenhorst.

Wethouder Dennis Melenhorst: “Ik ben vereerd met deze onderscheiding. Het is een compliment om door mijn collega-bestuurders genoemd te worden in dit lijstje met ‘zwaargewichten met jarenlange bestuurlijke ervaring’. Maar eerlijk gezegd vind ik de prijs die we als gemeente begin dit jaar hebben ontvangen veel waardevoller. Die prijs onderstreept hoe we gezamenlijk – het college, de ambtelijke organisatie én de gemeenteraad – op een opvallende wijze inwoners betrekken bij tal van beleidsonderwerpen. En dat geldt op economisch terrein natuurlijk ook voor ondernemers en werkgeversorganisaties.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...