Werken aan je ontwikkeling bij Bibliotheek Salland

Fotograferen, programmeren, of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Wie steeds iets nieuws leert, kan de wereld aan. Als lid van de Bibliotheek Salland kan je vanaf nu kiezen uit wel 160 gratis te volgen online cursussen.

Online leren is in tijden van corona-lockdown hét alternatief voor klassikaal leren. Bovendien is het nu voor veel mensen de ideale tijd om iets nieuws te leren en een nieuwe richting in te slaan. Hoe dan ook is online leren in elke situatie handig: studeren in eigen tijd, en in ieders eigen tempo.

De cursussen worden beschikbaar gesteld door de Bibliotheek in samenwerking met onder meer de aanbieders GoodHabits en Soofos. Wanneer je bent ingelogd als lid op de website van de Bibliotheek Salland, kan je doorklikken en kiezen uit het gehele aanbod.

‘Iedereen weet dat je in de Bibliotheek terecht kunt om heerlijk boeken te lezen en lenen’, zegt Annemarie Klöne, die vanuit de Bibliotheek Salland cursussen organiseert. ‘Dat kost je half zoveel als het goedkoopste Netflix-account. Daarvoor kan je alles lezen wat je wilt. Daarnaast staat de Bibliotheek voor “een leven lang leren en ontwikkelen”, voor iedereen. We bieden cursussen, maar ook spreekuren en allerlei vormen van hulp en advies. Veel van dat aanbod is er voor iedereen, ook als je geen lid bent.’ Zie voor meer informatie www.bibliotheeksalland.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...