Vrijwilligerswerk

Maandag 9 september om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand: wat heb je aan vrijwilligerswerk, als je een baan zoekt?
De Walk&Talk gaat deze keer over het nut van vrijwilligerswerk in de zoektocht naar (ander) werk. Vrijwilligerswerk doe je natuurlijk omdat het gewoon heel erg leuk is, maar het kan je ook helpen om jezelf verder te ontwikkelen en kan op verschillende manieren de kans op een passende betaalde baan vergroten. Naast informatie krijgen deelnemers opdrachten waarbij ze ‘vrijwilligersbruggetjes’ bouwen naar functies die zij ambiëren en de meeste opbrengst uit hun vrijwillige inzet kunnen halen.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.
Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...