Maar liefst 40 attracties vullen het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan op de Platvoet tijdens de Deventer Paaskermis.

Vol programma op Paaskermis

Met nieuwe attracties voor Deventer, speciale actiedagen én de komst van de Kidz-DJ, is deze kermis een niet te missen onderdeel in de Voorjaarsvakantie. De Paaskermis opent vrijdag 06 april 2012 (Goede Vrijdag) en duurt tot en met maandag 15 april 2012.

Vermaak voor jong & oud

Voor spektakel zorgt de ‘Discovery’: een ruimtereis voor sterke magen, want een ritje kent ontelbare loopings. Ook de achtbaan ‘Crazy Mouse’ zorgt voor duizelingwekkende afdalingen met draaiende gondels. Maar de gehele familie kan zich vermaken op de Paaskermis: met de zweefmolen, Break Dance, rupsbaan, Cakewalk, Tornado, kinderachtbaan, autoscooter en natuurlijk de 100 jaar oude nostalgische bootjesmolen is er voor ieder wat wils. Ook de lekkerbekken en spelletjesfanaten komen aan hun trekken met veel verschillende eetspecialiteiten en kans- en behendigheidsspelen.

Op de openingsvrijdag 06 april is het bijzonder goedkoop kermisvieren. Tijdens deze ‘Eurodag’ hanteren alle attracties, spelen en eetkramen gereduceerde prijzen. Wie trouwens via www.paaskermisdeventer.nl de kortingsbonnen uitprint, profiteert alle dagen van mooie aanbiedingen.

Paaseieren zoeken

Paaszondag 08 april is het paaseieren zoeken geblazen op het kermisterrein. Samen met echte Paashazen, kunnen de kinderen paaseieren zoeken in ruil voor kadootjes. Alle kinderen mogen meedoen.

Kidz-DJ, schminken, & Clown Desalles

Woensdagmiddag 11 april is het Kindermiddag met o.a. Clown Desalles en gratis schminken voor de kinderen. Bijzonder dit jaar is de komst van Gouden Plaatwinnaar Kidz-DJ tijdens de Kindermiddag. Met de knotsgekke rondrijdende Discowagen zorgt de Kidz-DJ voor een muziekvolle middag, waar je zelfs met de Kidz-DJ kunt scratchen. Wie wint de Danswedstrijd en welke papa danst het coolst? De Kidz-DJ deelt kado’s uit voor de kinderen en winnaars van de wedstrijden ontvangen een doeboek of cd. Verder draait de Kidz-DJ de gehele middag de grootste hits van Nederlandstalige kinderteksten.

Knallend spektakel

Op vrijdag 13 april is er bovendien ’s avonds een spectaculair vuurwerk boven de Paaskermis. Kortom: de bijzondere themadagen, spectaculaire- en familie attracties en kortingsacties maken de Deventer Paaskermis een feest voor iedereen!

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Uitgesteld kernenbezoek in Wesepe

Plaatselijk belang Wesepe ontvangt op 31 januari kernenwethouder Hans Olthof en wethouder ...