Voetbalnabeschouwingen 6 juni

De voetbalinterviews uit Salland Sport van maandag 6 juni. We spraken John Beijen van Wijhe’92, Rowdy van der Hoop van Colmschate’33, Alex Booij van Broekland en Hendri Zwinselman van SV Raalte. Alle interviews zijn in dit artikel te beluisteren.

John Beijen na de voetbalwedstrijd (2e klasse J) Wijhe’92 – NEO (1-5). Wijhe’92 strijd komende zondag in de 1e ronde van de nacompetitie voor klasse behoud thuis tegen MVV’29. Bij 3 rondes winst blijft Wijhe’92 in de tweede klasse.

Rowdy van der Hoop (Colmschate’33) na de voetbalwedstrijd (3e klasse D) Turkse Kracht – Colmschate’33 (0-0). Colmschate’33 eindigt als 10e in de competitie. Turkse Kracht eindigt als 11e. Dat betekent voor beide ploegen klasse behoud en einde seizoen.

Alex Booij na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) Broekland – Ulu Spor (7-1). Broekland eindigt met de 8e plaats in de middenmoot van de competitie. Voor trainer Alex Booij was het zijn laatste wedstrijd als hoofdtrainer.

Hendri Zwinselman na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) Raalte – SDOL (2-2). SV Raalte eindigt op de 6e plaats in de ranglijst, maar kent zo’n goede laatste periode dat het nacompetitie mag gaan spelen. Komende zondag spelen ze in de eerste ronde uit tegen Activia. SDOL eindigt als 3e en mag ook nacompetitie spelen. Zij hoeven pas in de 2e ronde te spelen. Deze is op 15 juni uit tegen WWNA.

John Beijen na de voetbalwedstrijd (2e klasse J) Wijhe’92 – NEO (1-5)

Rowdy vd Hoop (Colmschate’33) na de voetbalwedstrijd (3e klasse D) Turkse Kracht – Colmschate’33 (0-0)

Alex Booij na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) Broekland – Ulu Spor (7-1)

Hendri Zwinselman na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) Raalte – SDOL (2-2)

Over Salland TV

x

Check Also

Boei10 begeleidt ondernemers in groei

Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor ...