De Deventer Schouwburg organiseert vrijdag 4 januari 2013 een Afrikaanse avond rondom het optreden van het wereldberoemde Soweto Gospel Choir.

Swingende Afrikaanse avond in Deventer Schouwburg

De vrouwengroep WARM (Women of Africa Reinforce Movement) uit Deventer organiseert in de foyer van de schouwburg vanaf 19.00 uur een Afrikaanse markt met veel zelfgemaakte sieraden en andere spullen van het Afrikaanse continent. Na afloop van het optreden van het Soweto Gospel Choir houdt WARM een bruisende Afrikaanse afterparty met lekkere spicy Afrikaanse hapjes en swingende Afrikaanse muziek.

Wereldberoemd koor

Deze kleurrijke markt en swingende afterparty sluiten naadloos aan bij het optreden van het  bekende Soweto Gospel Choir, dat o.a. optrad bij het WK in 2010.

Als ergens de Zuid-Afrikaanse ziel en de hoop voor de toekomst weerklinken, dan is het wel in de prachtige liederen en het meeslepende optreden van deze 26 zangers en zangeressen. Het koor brengt het publiek in regelrechte vervoering met hun ritmische en harmonieuze a capella songs, omdersteund door een vierkoppige band en een swingende percussiesectie. Expressieve dans en kleurrijke kostuums staan garant voor een energieke, spirituele en vrolijk makende avond.

WARM brengt warmte

WARM is een groep Afrikaanse vrouwen uit Deventer. WARM wil de Afrikaanse achtergrond van de vrouwen verstevigen en de Nederlandse samenleving met de Afrikaanse cultuur laten kennismaken. De groep komt regelmatig bij elkaar om de identiteit van deze vrouwen te versterken en om te laten zien waartoe deze vrouwen in staat zijn. WARM wil een sterke en gezonde samenleving bouwen en haar kracht inzetten om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Dit gebeurt door met elkaar te praten, als vrouwen onder elkaar. Via WARM komen de Afrikaanse vrouwen uit hun huizen en doen ze samen leuke dingen, waarbij de verschillen er niet toe doen. Bij WARM vinden de vrouwen beschutting bij elkaar, komen ze samen en delen ze elkaars gaven en talenten.

 

Inlichtingen

Voor inlichtingen en contact:

Centrum Salomon

Karel de Grotelaan 2

Tel 06 86 482 054

Open 18.00uur-21.00uur

Iedere vrijdagavond

E-Mail marionmug96@hotmail.com

 

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...