Ogechika Heil op huurbasis naar GA Eagles

Volgens het Duitse Bild vertrekt buitenspeler Ogechika Heil op huurbasis van HSV Hamburg naar Deventer. De 20-jarige Duitser speelde afgelopen seizoen 6 duels voor de Bundeliga-Dino van weleer.

Ogechika moet komend seizoen vlieguren gaan maken als het aan HSV ligt. De linksbuiten doorliep de gehele jeugdopleiding van de Hamburgers en heeft nog een doorlopend contract tot 2024. Bild verwacht dat de deal snel naar buiten wordt gebracht.

Terwolde

Gisteren begon GA Eagles aan haar voorbereiding in Terwolde. Van de vijf nieuwelingen was alleen Isac Lidberg nog afwezig bij Go Ahead Eagles. Hij is momenteel nog actief met zijn huidige club Gefle IF en komt pas medio juli naar Deventer. Ragnar Oratmangoen, Philippe Rommens, Joris Kramer en Mats Deijl waren er wel bij in Terwolde. Daarnaast stonden ook proefspelers Piet Velthuizen, Osvaldo Iorio Forestero en Giovarny Sluiter op het veld. De geblesseerden Luuk Brouwers, Frank Ross, Sam Crowther en Boys Lucassen werken een eigen programma af. Giannis Botos kwam nog in actie met Griekenland Onder 21 en sluit volgende week aan.

Over Salland TV

x

Check Also

Optredens van schrijvers tijdens Deventer Boekenmarkt op het Vogeleiland

Vogeleiland in teken van kinderboek Op zondag 4 augustus vindt de Deventer ...