TERWOLDE - De politie is woensdag verder gegaan met het onderzoek naar de dood van twee jongetjes van 7 en 10 jaar in Terwolde.

Slachtoffers familiedrama Terwolde komen uit Spijkenisse

De 41-jarige moeder van de kinderen wordt als enige verdachte gezien. De moeder en haar twee kinderen kwamen net voor kerst in Terwolde op de Scherpenhof wonen. De vader en moeder leefden gescheiden. De vader verblijft in het westen van het land en met hem heeft de politie inmiddels contact gehad.

De kinderen werden in de nacht van maandag op dinsdag dood werden gevonden in een vakantiechalet in Terwolde. De jongens woonden daar sinds medio december met hun 41-jarige moeder, die gewond in het ziekenhuis ligt. De politie denkt dat het om een familiedrama gaat. Rechercheurs zoeken nog op De Scherpenhof, dat gedeeltelijk permanent wordt bewoond.

De politie beschouwt de moeder als enige verdachte, aldus een woordvoerder, die nog niet kon zeggen hoe de kinderen zijn omgebracht. Het gezin was bekend bij Stek Jeugdhulp en Bureau Jeugdzorg Stadsregio.

”In de zomer van 2010 hebben de ouders van de jongens ondersteuning gevraagd bij de opvoeding, waarna Bureau Jeugdzorg en Stek deze hulp geboden hebben”, aldus jeugdzorg. Die benadrukt dat het vrijwillige hulpverlening betrof en er dus geen sprake was van een kinderbeschermingsmaatregel.

Over Salland TV

x

Check Also

Het programma van amateurvoetballend Salland

Het is dit weekend weer tijd voor een potje voetbal. Enkele clubs ...