Schulden lokale omroep Kampen worden niet kwijt gescholden

De nog openstaande schulden van de noodlijdende lokale Omroep IJsselmond uit Kampen worden niet door de gemeente kwijtgescholden. Het nieuwe bestuur van de lokale omroep had dit de gemeente verzocht. Het college wil geen clubs die in het rood staan zomaar de hand boven het hoofd houden. Een restschuld van 17.000 euro wordt voorlopig omgezet in een renteloze lening. Dat verandert mogelijk als er een strafzaak komt van de aangifte die het bestuur tegen de voormalig voorzitter heeft gedaan. De gemeente lichtte ook al het Commissariaat van de Media in over het  mogelijk oneigenlijk gebruik van subsidiegeld. Lokale Omroepen moeten maar fuseren.

 

Over Salland TV

5 Reacties

  1. Gelukkig is er eindelijk een keer een gemeente die niet klakkeloos schulden kwijtscheldt. Er is de laatste jaren al genoeg zielepietsubsidies t.b.v. de hobby van een paar mensen verstrekt in talloze gemeenten.

  2. Het is wat op kosten van de omroep op vakantie naar Egypte! Dit soort praktijken moeten goed gestraft worden.

  3. It felt good to get out there and get those competitive juices flowing again generic cialis online europe Breast cancer is one of the most common cancers, and it was reported that Korea accounts for 23

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

DE-waardepuntenactie voor voedselbank Raalte e.o.

Voor de zesde keer zamelt Lionsclub Raalte Douwe Egberts-waardepunten in. De waardepunten ...