Schaatslegende Mark Tuitert op 17 juli bij Boekhandel Broekhuis in Deventer

Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert bezoekt op zaterdagmiddag 17 juli Boekhandel Broekhuis Deventer voor een signeersessie. Aanleiding is het verschijnen van zijn boek ‘Drive’: Train je stoïcijnse mindset. 10 praktische lessen voor een scherpe en relaxte mindset.

DRIVE: TRAIN JE STOICIJNSE MINDSET

Toen Mark Tuitert in 2010 olympisch goud won op de 1.500 meter schaatsen dacht hij niet aan winnen, maar aan Epictetus en Seneca. Al 20 jaar gebruikt hij de principes van stoïcijnse filosofen om het hoofd te bieden aan de immense druk van topsport en de grote uitdagingen in zijn privéleven. Voor DRIVE ontwikkelde hij 10 praktische lessen waarmee iedereen, voor elke situatie, een stoïcijnse mindset kan trainen.

Mark Tuitert (Holten, 1980) is een Nederlands voormalig langebaanschaatser. Hij werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Eerder werd hij samen met Erben Wennemars en Carl Verheijen als eerste ploeg wereldkampioen op de achtervolging in 2005 en individueel Europees Kampioen allround in 2004. Op 14 december 2010 werd hij verkozen tot Sportman van het jaar 2010. Op 4 maart 2014 maakte Tuitert bekend dat hij stopt met schaatsen op professioneel niveau. ‘Drive’ is zijn schrijversdebuut.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...