Politieberichten van 25 september

Salland – Politienieuws 25 september

Mishandeld
Deventer – In de Prins Bernhardstraat is zaterdagmiddag 24 september een 42-jarige Deventenaar bij een ruzie gewond geraakt. Hij werd met oogletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Degene die hem het letsel heeft toegebracht is voortvluchtig. Zijn identiteit is bij de politie bekend. Naar de mishandeling en de voortvluchtige man wordt een onderzoek ingesteld.

Dronkenschap
Deventer – Op de Leeuwenbrug is zondagmorgenvroeg 25 september een 31-jarige man uit Olst aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij was vervelend en kon nauwelijks lopen. In afwachting van zijn verhoor is de man ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Belediging
Deventer – Een 19-jarige vrouw uit Deventer is zondagmorgenvroeg 25 september aangehouden voor belediging. Op de Brink meende zij politiemensen te moeten beledigen die toezicht hielden op het uitgaansleven. In afwachting van haar verhoor werd ze ingesloten. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Mishandeling
Raalte – Zondagmorgenvroeg 25 september is een 19-jarige man uit Raalte aangehouden voor mishandeling. Op de Deventerstraat sloeg hij een 24-jarige plaatsgenoot. De aangehouden man werd in afwachting van zijn verhoor ingesloten. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...