Politienieuws van zaterdag 24 september

Salland – Korte politieberichten 24 september

Winkeldiefstal met geweld

Deventer – Een 44-jarige man uit Deventer is vrijdagmiddag door winkelpersoneel aangehouden voor diefstal met geweld en aan de politie overgedragen. In een zaak aan de Boxbergerweg probeerde hij een joggingbroek te stelen. Personeel hield hem in bedwang, waarbij hij met geweld probeerde een mes te pakken dat in zijn broekzak zat. De man een ‘stelselmatige dader’ blijft ingesloten.

Handel in harddrugs

Deventer – In een woning aan de Reggestraat zijn donderdagmorgen een 30-jarige vrouw en een 29-jarige man, beiden uit Deventer, aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. In de woning werden XTC, cocaïne en geld in beslag genomen. Na verhoor werd het tweetal in vrijheid gesteld.

Openlijke geweldpleging

Deventer – Op de Brink zijn zaterdagmorgenvroeg 24 september twee mannen, uit Deventer (41) en Warnsveld (45), aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij sloegen een 32-jarige man uit Rotterdam diverse keren in het gezicht. Ook diens vriendin (geen nadere gegevens) liep klappen op. Bij de toegang van een horecagelegenheid maakten zij de nodige stennis omdat zij niet naar binnen mochten en de Rotterdammer en diens vriendin nog net wel. De mannen zijn in afwachting van hun verhoor ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Afgeplakt kenteken

Heeten – Op een erf in de omgeving van Heeten is vrijdagmorgen een motorrijder aangehouden voor het gedeeltelijk afplakken van zijn kentekenplaats. De man reed met een snelheid van 140 tot 150 km/u. over de Holterweg. Het rijbewijs moest hij inleveren. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Drugsbezit

Deventer – Donderdag is bij een woning aan de Oude Holterweg een hennepkwekerij aangetroffen die niet meer in werking was. In de woning werden ook een zakje wit poeder (vermoedelijk drugs) en pillen en een boksbeugel aangetroffen. Deze spullen werden in beslag genomen en de bewoner, een 44-jarige Deventenaar, werd aangehouden.

Vrouw met mes bedreigd

Deventer – Woensdagavond 21 september rond 22:30 uur is op de Biesboschlaan een 20-jarige vrouw van haar fiets getrokken en met een mes bedreigd. Het slachtoffer zag kans om zich los te worstelen en er vandoor te gaan. Haar belager, een grote blanke man met een tatoeage op zijn arm, droeg een wit vest. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met dit voorval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven bij Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Naar deze bedreiging wordt een onderzoek ingesteld.

Over Salland TV

x

Check Also

Weersverwachting Donderdag 30 Maart

Door Erwin Hoogenboom  Donderdagochtend is het bewolkt en er vallen enkele regenbuien, ...