Raalter burgemeester roept op om in gesprek te blijven

De burgemeesters van Drimmelen en Gorichem waren onlangs in het nieuws vanwege bedreigingen en beledigingen. Reden voor de burgervader om hen een hart onder de riem te steken middels social media eerder vandaag.

Boy Scholtze, burgervader van Drimmelen, is onlangs bij het gemeentehuis van Made bedreigd en beledigd om zijn geaardheid. De politie pakte een 76-jarige verdachte op die wilde inrijden op de 32-jarige burgemeester die tijdig het gemeentehuis in kon vluchten.

De kogels komen
Afgelopen maandag werd de burgemeester van Gorinchem met de dood bedreigd. Reinie Melissant liep over de weekmarkt liep en werd aangesproken door een man, die zou hebben gezegd dat ‘de kogels komen’. De burgemeester heeft inmiddels aangifte gedaan.

Hart onder de riem
Reden voor de burgemeester van Raalte om zijn collega’s een hart onder de riem te steken. Arco Hofland schreef op X (voorheen Twitter) dat bedreigingen als bovenstaand niet gepast zijn voor collega’s die zich inzetten voor de samenleving.

Sterkte
In de sympathieke post van de waarnemend burgervader van Raalte wenste hij zijn collega’s Boy Scholtze en Reinie Melissant sterkte, iets wat vele andere bezorgde volgers van de betreffende burgemeesters al meer deden via het social media account.

In gesprek
Verder riep Arco Hofland op dan men bij verschillen juist in gesprek moet gaan. Onderstaand de post van Arco Hofland (@Acohofland)

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...