PvdA leden denken heel verschillend over nieuwe stadskantoor met bibliotheek.

PvdA vergadering over stadskantoor ging er heftig aan toe

De PvdA in Deventer gaat daarom binnenkort een speciale extra ledenvergadering houden over de plannen voor een nieuw stadskantoor en bibliotheek. Dat is de uitkomst van de besloten bijeenkomst die de partij donderdagavond hield. Niet-leden waren niet welkom in wijkcentrum de Venen. Het was volgens fractievoorzitter Matthijs Nijboer een heel heftige avond.Er wordt door PvdA-leden zeer verschillend gedacht. Er is nu afgesproken een extra ledenvergadering te beleggen over de stadskantoorplannen.

De discussie over het nieuwe stadskantoor met bibliotheek bij de PvdA-leden is donderdag aangeslingerd met 5 standpunten voor en vijf standpunten tegen. Volgens Matthijs Nijboer de fractievoorzitter van de PvdA fractie waren er gepassioneerde voor en -tegenstanders.

In de eerstvolgende bijeenkomst kunnen de PvdA-leden moties indienen om de huidige standpunten op de korrel te nemen of ze juist te ondersteunen. De fractie kan die overnemen of compleet naast zich neer leggen. Vooralsnog is er werkelijk geen pijl te trekken of er nu wel of niet een nieuw stadskantoor met bibliotheek in Deventer gaat komen. Wordt vervolgd zullen we maar zeggen…..

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...