Programma Dorpshuus Heino

Gezelligheid in het Soepcafé
Het is een groot succes: het Soepcafé in het Dorpshuus Heino. Iedere maand een kopje soep eten in een ongedwongen sfeer om zo de sociale contacten te versterken; dat is het doel van het Soepcafé. De soep wordt gemaakt met ingrediënten die worden geleverd door supermarkt Boni en de biologische supermarkten Overesch en Kleinlangevelsloo. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden maar nog heel goed te eten zijn. Onze koks maken er iets lekkers van en zo draagt het Soepcafé bij aan een duurzame samenleving. Er worden steeds verschillende soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die geleverd worden. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje. U kunt aan de bar van het Dorpshuus voor eigen rekening een drankje bestellen. Voor de maaltijd zelf wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Het Soepcafé is op vrijdag 20 december vanaf 17.00 uur. Er moet wel een kaartje worden gereserveerd. Dat kan bij de balie van het Dorpshuus of via info@dorpshuusheino.nl.

Legodag
In de kerstvakantie valt er weer heel wat te bouwen in het Dorpshuus Heino. De Kidsclub houdt op vrijdag 3 januari weer een Legodag. Tussen 13.30 en 15.30 uur kan gebouwd worden met Lego, Duplo, Hubbelino en Lightstax. Het is voor kinderen vanaf zes jaar. De entree is 3,50 en er is natuurlijk ranja en chips. Vergeet niet om lekkere dikke sokken mee te nemen, bouwen zonder schoenen gaat veel beter. Opgeven kan via kidsclub@dorpshuusheino.nl.

Workshop voetmassage
Onze voeten zijn heel belangrijk en verdienen wel wat extra aandacht. Op dinsdag 21 januari 2020 kun je van 19.30 tot 21.30 uur in het Dorpshuus Heino leren hoe je iemand op een prettige en verantwoorde een voetmassage kunt geven. Je gaat zelf aan de slag: onder leiding van Pedicure Maris oefenen we een aantal technieken op elkaars voeten. Hierdoor ervaar je wat voetmassage met je doet en leer je de rust en kalmte kennen die je kunt overbrengen.
Ook krijg je informatie over de producten van Pure Jo, een natuurlijke verzorgingslijn die ook tijdens de workshop wordt gebruikt. Aan het eind van de avond ontvang je een Goody Bag: een tasje met een flesje amandelolie en een flyer met de handgrepen en instructies die je tijdens de avond hebt geoefend. Zo kun je meteen thuis aan de slag! De kosten zijn 25 euro. Je kunt je tot 14 januari 2020 opgeven bij de balie van het Dorpshuus Heino of via workshops@dorpshuusheino.nl.

Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...