Persbericht – Van idee naar realiteit met 4D!

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan!

Voorbeelden
Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 11 maart 2021 van 9.00 tot 14.00 uur. Aanmelden kan via mail of telefonisch E info@stimuland.nl T 06 – 13 48 85 79

Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/

4D – helpt initiatieven op weg – Stimuland
Home » 4D – helpt initiatieven op weg. 4D- helpt initiatieven . Lokale initiatieven in Overijssel krijgen een duwtje in de rug door de 4D-aanpak. In de vijf gebieden in Overijssel geven lokale 4D-makelaars advies en ondersteuning.
www.stimuland.nl

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...