OVKK organiseert webinar “Financiën op orde’ voor besturen ontmoetingscentra

De OVKK werkt in opdracht van de provincie Overijssel aan een project om de ontmoetingscentra in Overijssel te ondersteunen in deze lastige tijd. Op 10 juni om 19:30 uur staat er weer een nieuw webinar op de planning om ontmoetingscentra te helpen. Deze keer met het thema “De financiën op orde”. Na afloop van het webinar hebben deelnemers meer financiële inzichten en kunnen zij betere keuzes maken voor de toekomst.

Concreet aan de slag
Door de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden zijn alle accommodaties langere tijd gesloten geweest en dat heeft impact op de begroting van 2020 en daarna. Projectleider Thijs Elderink vertelt: “Tijdens het webinar gaan we concreet aan de slag aan de hand van de cijfers van een fictief ontmoetingscentrum. We nemen de deelnemers stap voor stap mee in het ordenen van de financiële situatie van een accommodatie. Aan welke knoppen kan je draaien? Welke oplossingen zijn er? Hoe ga je het gesprek aan met bijvoorbeeld de gemeente of huurders? Het wordt geen saai college over het lezen van balansen en resultaatrekeningen. De deelnemers krijgen juist veel tips en handvatten hoe om te gaan met de uitdagende situatie die bij veel accommodaties is ontstaan.”

Aanmelden
Iedereen die betrokken is bij (de financiële kant van) een ontmoetingscentrum is van harte welkom om aan te sluiten. Voorafgaand aan het webinar ontvangen alle deelnemers informatie ter voorbereiding. Het webinar vindt plaats op 10 juni aanstaande en start om 19:30. Aanmelden kan via deze link of via www.ovkk.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...