Open Huis Carmel College Salland

Carmel College Salland in Raalte opent op vrijdag 24 januari haar deuren van 16.00 tot 20.00 uur. Het open huis is voor leerlingen uit groep 7, 8 en hun ouders/verzorgers. Ook leerlingen die willen instromen in hogere klassen zijn van harte welkom.

Tijdens het open huis wordt getoond hoe de school leerlingen ondersteunt en begeleidt bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers en leerlingen laten zien hoe het leren en werken in ‘domeinen’ zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving. Een domein is een soort schooltje-in-de-school, een eigen plek, waar de leerling zich écht gezien en gekend voelt.

Carmel College Salland biedt onderwijs op alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo-basis, -kader, -gemengd theoretisch, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Uiteraard is er aandacht voor de reguliere vakken, de keuzeprogramma’s en de Carmel Classes. Een uitgelezen kans om vragen te stellen en de sfeer op de school te proeven.

Locatie vmbo en praktijkonderwijs: Florens Radewijnsstraat 6, Raalte
Locatie havo/vwo: Hofstedelaan 4, Raalte

De school roept bezoekers uit Raalte op, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen i.v.m. de verwachte parkeerdrukte rond de school.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...