Lifestyle Centre Raalte opent vestiging in Sportcentrum Tijenraan

Lifestyle Centre Raalte opent vestiging in Sportcentrum Tijenraan

Met ingang van 1 februari a.s. opent Lifestyle Centre Raalte een tweede vestiging in de oefenstudio van sportcentrum Tijenraan. Oscar Duteweert (eigenaar Lifestyle Centre) en Henry Bronkhorst (directeur Sportbedrijf Raalte) hebben daartoe vandaag een overeenkomst ondertekend. Het openen van de vestiging in Tijenraan biedt voor beide partners uitgelezen kansen om samen meer inwoners van Raalte en omgeving sportief in beweging te krijgen en houden.

Directeur Henry Bronkhorst: “Als Sportbedrijf zijn wij erg blij met de komst van Lifestyle Centre naar ons sportcentrum. Tijenraan trekt jaarlijks veel sporters en bezoekers waarbij wij merken dat er behoefte is om binnen Tijenraan ook te kunnen fitnessen. Zwemmen en fitness zijn twee heel belangrijke vormen van sport en bewegen die mensen juist ook graag in combinatie willen doen. De samenwerking tussen Lifestyle en het Sportbedrijf biedt ons bij uitstek de mogelijkheid om aan deze behoefte te gaan voldoen.“ Ook Oscar Duteweert is enthousiast: “Met een gevarieerd sportaanbod proberen we samen iedereen in Raalte en omgeving blijvend in beweging te krijgen en te ondersteunen bij een gezondere leefstijl.“

Plannen zijn in de maak voor een gecombineerd zwem- en fitnessabonnement. Daarnaast wordt gedacht aan een beweeg- en sportprogramma voor ouders die tijdens zwemles op hun kinderen wachten. Ook met andere gebruikers van het sportcentrum liggen volgens Sportbedrijf Raalte goede kansen om samen met Lifestyle de toegevoegde waarde op het gebied van sport en bewegen te gaan versterken.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Maak van héél Overijssel één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag!

Buitenspeeldag in Overijssel Drie op de tien kinderen speelt niet of nauwelijks buiten. ...